Rosa Print Tunika

kr. 399,00

Printet tunika med flæsedetaljer.

Add to wishlist
Add to wishlist

Beskrivelse

Rosa Print Tunika er en elegant og stilfuld tunika/ kjole, der udstråler klasse og raffinement. Den har v-hals samt flæse ved halsudskæringen.

Kjolen er lavet af førsteklasses materialer, der sikrer en behagelig og luksuriøs fornemmelse, når du har den på. Det bløde stof falder smukt og giver en flatterende pasform, der komplimenterer din figur.

Rosa Print Tunika er det ideelle valg for kvinder, der ønsker at skille sig ud med stil og elegance.

– Perfekt at style med et par jeans samt støvler.

  • Brystmål: 112 cm (S/M) og 122 cm (L/XL)
  • Vaskes på 30* finvask. Ingen tumbling.
  • Kan stryges ved mellem varme.
  • Tåler rens.
  • Materiale: 100% Viskose

 

Marta du chateau blev etableret i 2019 af det danske firma Tex-Time. Tex-Time har eksisteret siden 2010, og har siden sin start været kendt som en veletableret ekspres leverandør indenfor modebranchen.

Tex-Time har i dag skiftet navn til Marta du chateau A/S, da salg af dametøjsmærket Marta du chateau er blevet til den største del af firmaets omsætning.

Marta du chateau blev startet med en vision om at levere smart modetøj til rimelige priser produceret i Europa. At Produktionen befinder sig i Europa gør det muligt at være på forkant med moden, og gør det muligt at reagere hurtigt på nye spændende tendenser, da leveringstiden er væsentligt kortere på Europa produktion end på almindelig produktion som primært kommer fra Asien.

Da næsten 100% af Marta du chateau kollektionen bliver lavet i Italien, har Marta du chateau valgt at omfavne sine italienske rødder, ved at sørge at kollektionerne afspejler den specielle sydeuropæiske mode, med mange flotte detaljer og silhuetter.

 

Du kan se hele udvalget fra Marta du Chârteau her og følge med på vores facebook og instagram profiler for at få sidste nyt på styles, konkurrencer og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på din første ordre!