Loose Military Strik

kr. 249,00

Oversize strik med 3/4-ærmer.

Add to wishlist
Add to wishlist

Beskrivelse

Loose Military Strik er en eksklusiv striktrøje, der er lavet af høj kvalitet. Den er designet med finesse og elegance og er perfekt til at tilføje en sofistikeret touch til din garderobe.

Trøjen er fremstillet af blødt og behageligt materiale, der sikrer en komfortabel pasform hele dagen. Den har en flatterende pasform, der fremhæver din figur på en elegant måde. Strikken har rund hals samt loose-fit ærmer i 3/4 længde.

Loose Military Strik en fantastisk striktrøje, der kombinerer komfort, stil og elegance på en enestående måde. Den er et perfekt valg for dem, der ønsker at fremhæve deres personlige stil med et touch af luksus.

– Kan med fordel bruges over en kjole eller en langærmet bluse.

  • Pasform: Modellen er onesize og kan bruges af str S-XL (loose-fit)
  • Vaskes på 30* finvask. Ingen tumbling.
  • Kan stryges ved mellem varme.
  • Tåler rens.
  • Materiale: 100% akryl.

 

Marta du chateau blev etableret i 2019 af det danske firma Tex-Time. Tex-Time har eksisteret siden 2010, og har siden sin start været kendt som en veletableret ekspres leverandør indenfor modebranchen.

Tex-Time har i dag skiftet navn til Marta du chateau A/S, da salg af dametøjsmærket Marta du chateau er blevet til den største del af firmaets omsætning.

Marta du chateau blev startet med en vision om at levere smart modetøj til rimelige priser produceret i Europa. At Produktionen befinder sig i Europa gør det muligt at være på forkant med moden, og gør det muligt at reagere hurtigt på nye spændende tendenser, da leveringstiden er væsentligt kortere på Europa produktion end på almindelig produktion som primært kommer fra Asien.

Da næsten 100% af Marta du chateau kollektionen bliver lavet i Italien, har Marta du chateau valgt at omfavne sine italienske rødder, ved at sørge at kollektionerne afspejler den specielle sydeuropæiske mode, med mange flotte detaljer og silhuetter.

 

Du kan se hele udvalget fra Marta du Chârteau her og følge med på vores facebook og instagram profiler for at få sidste nyt på styles, konkurrencer og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på din første ordre!