Sally Brown Uld Kjole

kr. 349,00

Loose kjole m/uld.

Add to wishlist
Add to wishlist
Kategorier: , , , , Varenummer (SKU): 20270 Brown

Beskrivelse

Sally Brown Uld Kjole er en smuk kjole med lange ærmer fra Marta du Chateau.

Kjolen har et flot fald, og kan styles med strømpebukser og et par støvler til.

Sally Brown Uld Kjole er dejlig blød, har rund hals og går til lige over knæene.

 

  • Pasform: Loose fit
  • Brystmål: ca 108 cm (S/M) – ca 124 cm (L/XL)
  • Længde: ca 90 cm (S/M) – ca 93 cm (L/XL)
  • Vaskes på 30* finvask. Ingen tumbling.
  • Kan ikke stryges.
  • Tåler rens.
  • Materiale: 60% Viscose, 35% Lana-wool, 5% Elastane

 

Marta du chateau blev etableret i 2019 af det danske firma Tex-Time. Tex-Time har eksisteret siden 2010, og har siden sin start været kendt som en veletableret ekspres leverandør indenfor modebranchen.

Tex-Time har i dag skiftet navn til Marta du chateau A/S, da salg af dametøjsmærket Marta du chateau er blevet til den største del af firmaets omsætning.

Marta du chateau blev startet med en vision om at levere smart modetøj til rimelige priser produceret i Europa. At Produktionen befinder sig i Europa, gør det muligt at være på forkant med moden. Det gør det også muligt at reagere hurtigt, på nye spændende tendenser, eftersom leveringstiden er væsentligt kortere på Europa produktion, end på almindelig produktion, der primært kommer fra Asien.

Da næsten 100% af Marta du chateau kollektionen bliver lavet i Italien, har Marta du chateau valgt at omfavne sine italienske rødder, ved at sørge at kollektionerne afspejler den specielle sydeuropæiske mode, med mange flotte detaljer og silhuetter.

 

Du kan se hele udvalget fra Marta du Chârteau her og følge med på vores facebook og instagram profiler for at få sidste nyt på styles, konkurrencer og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på din første ordre!

Du kunne også være interesseret i...