MdcEmilia Camello Krøs Skjorte

kr. 349,00

Skjorte med krøs.

Add to wishlist
Add to wishlist

Beskrivelse

MdcEmilia Camello Krøs Skjorte er en super fed skjorte med krøs/flæse detaljer fra Marta Du Chateau.

Skjorten har lange ærmer der afsluttes med smock manchetter og krøs og så har den kinakrave.

MdcEmilia Camello Krøs Skjorte er gennemknappet og har krøs/flæsekant fra skuldrene af og ned langs knapperne på begge sider.

 

  • Pasform: S/M – Bryst: ca. 100 cm Længde: ca. 64 cm.
  • Pasform: L/XL – Bryst: ca. 116 cm Længde: ca. 65 cm.
  • Vaskes på 30* finvask. Ingen tumbling.
  • Kan stryges ved laveste varme.
  • Tåler rens.
  • Materiale: 100% Tencel

 

Marta du chateau blev etableret i 2019 af det danske firma Tex-Time. Tex-Time har eksisteret siden 2010, og har siden sin start været kendt som en veletableret ekspres leverandør indenfor modebranchen.

Tex-Time har i dag skiftet navn til Marta du chateau A/S, da salg af dametøjsmærket Marta du chateau er blevet til den største del af firmaets omsætning.

Marta du chateau blev startet med en vision om at levere smart modetøj til rimelige priser produceret i Europa. At Produktionen befinder sig i Europa gør det muligt at være på forkant med moden, og gør det muligt at reagere hurtigt på nye spændende tendenser, da leveringstiden er væsentligt kortere på Europa produktion end på almindelig produktion som primært kommer fra Asien.

Da næsten 100% af Marta du chateau kollektionen bliver lavet i Italien, har Marta du chateau valgt at omfavne sine italienske rødder, ved at sørge at kollektionerne afspejler den specielle sydeuropæiske mode, med mange flotte detaljer og silhuetter.

 

Du kan se hele udvalget fra Marta du Chârteau her og følge med på vores facebook og instagram profiler for at få sidste nyt på styles, konkurrencer og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på din første ordre!

Du kunne også være interesseret i...