Malan Hood Raincoat

kr. 1.500,00

Regnjakke m/hætte.

Add to wishlist
Add to wishlist

Beskrivelse

Malan Hood Raincoat er en vandtæt regnjakke med hætte fra Moss Copenhagen.

Med en kapacitet til at modstå op til 10.000 mm regn og en åndbarhed på 10.000 g/m2/24 timer, er denne regnjakke den ultimative garderobe til de regnfulde dage..

Malan Hood Raincoat jakke sætter en ny standard inden for stilfuldt regntøj med sine rene linjer og tapede sømme, der garanterer ingen lækager eller vandindtrængning.

Designet med vandtæt teknologi sikrer vores regnjakke, at du forbliver tør og komfortabel, samtidig med at du bevarer en praktisk og moderigtig silhuet. Uanset om du udforsker naturen eller cykler til arbejde, vil vores regnjakke give dig læ mod regn og fugt.

 

  • Pasform: Oversize – Modellen er 175 cm høj og er iført størrelse S/M.
  • Ingen vask. Ingen tumbling.
  • Kan ikke stryges.
  • Tåler rens.
  • Materiale: 100% Polyester

 

Moss Copenhagen er forankret i skandinavisk enkelhed.

Moden i Skandinavien er traditionelt enkel, ren i sit udtryk og en smule klassisk. Tøjet fra Moss Copenhagen er ingen undtagelse. Her forenes de rene linjer og enkle farver med en nordisk kølighed.

Deres kollektioner udspringer af en kærlighed til tidløse urbane garderobe basics, der kan bæres i mange år fremover, noget, der ikke kun handler om æstetik, men er tæt forbundet med deres ønske om at tilbyde en mere bæredygtig garderobe – til en overkommelig pris, der gør det muligt for alle at være med i forandringen.

Vellavede basics og go-to pieces har i sagens natur en længere levetid: Jo mere du bærer noget, jo mere bæredygtigt bliver det.

Verden har ikke brug for tøj, der ender på lossepladsen.

 

Du kan se hele udvalget fra Moss Copenhagen  her og følge med på vores facebook og instagram profiler for at få sidste nyt på styles, konkurrencer og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på din første ordre!