KAsakura HW Cropped Pants

Original price was: kr. 399,95.Current price is: kr. 200,00.

Højtaljede bukser m/ cropped længde.

Add to wishlist
Add to wishlist

Beskrivelse

KAsakura HW Cropped Pant har en høj talje og en cropped længde, der typisk slutter lige over anklen. De har et moderne og stilfuldt design, der passer til både afslappede og mere formelle lejligheder.

Bukserne har en tætsiddende pasform omkring taljen og hofterne og bliver lidt mere løse ned mod benene. Denne pasform skaber et flatterende og feminint udseende.

Stylingmuligheder: KAsakura HW Cropped Pants kan styles på forskellige måder. De kan matches med en bluse eller en skjorte til et mere formelt look eller kombineres med en T-shirt eller en sweater til et mere afslappet ensemble.

  • Pasform: Relaxed fit
  • Talje: Høj
  • Længde: 64 cm svarer til str. 32
  • Vaskes på 30° finvask. Ingen tumbling.
  • Kan stryges ved laveste varme.
  • Tåler rens.
  • Materiale: 77% Polyester, 18% Viskose, 5% Elastan

KAFFE Clothing er et dansk modebrand beliggende i Ikast. De har siden 1993 har givet den naturlige feminine kvinde en moderne skandinavisk stil.

KAFFE’s kollektioner er designet til moderne kvinder i alle aldre, størrelser og personligheder.

Med over 20 års erfaring fortsætter de med at skabe tidløse kollektioner med smukke feminine detaljer. Deres fantastiske tekstiler, pasformer og alsidige stilarter giver et ubesværet og raffineret look.

KAFFE Clothing er en del af DK Company, en succesfuld multibrand fashion group og i dag en af Europas mest etablerede modeleverandører.

Du kan se hele udvalget fra KAFFE her og følge med på vores facebook og instagram profiler for at få sidste nyt på styles, konkurrencer og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på din første ordre!

Du kunne også være interesseret i...