Goa Long Kaftan

kr. 999,00

Lang tunika i silke.

Add to wishlist
Add to wishlist

Beskrivelse

Goa Long Kaftan er en lang skjortekjole/ tunika i genbrugssilke fra Cofur.

Kaftanen har lange ærmer, v-udskæring og slidser i begge sider for mere bevægelighed.

Goa Long Kaftan fås i str S/M, M/L og XL, og eftersom det er unika styles, er der kun 1 stk. af hver – IKKE en i hver str.

 

  • Vaskes på vrangen på 30* håndvaskeprogram. Ingen tumbling.
  • Kan stryges ved laveste varme.
  • Tåler rens.
  • Materiale: 100% Silkmix

 

Cofurs identitet er bygget op omkring bæredygtige, kvalitetsbevidste valg – og fravalg. Og de indtænker bæredygtighed i alle deres processer i organisationen. Dette gælder alt fra de producenter de samarbejder med, materialer de udforsker og de produktionsmetoder de anvender.

– Cofur underkender ikke vigtigheden af, at beskytte vores jordklode og skabe et bedre i morgen.

Deres kollektioner er skabt ud fra en “slow-fashion” tilgang til mode, hvor ingen kompromiser er foretaget i henhold til kvalitet og ressourcer. De tror på, at tidløst design og kvalitetsbevidste materialevælg bør, i samhørighed, være omdrejningspunktet i enhver skabelse, da anvendelsesmulighederne forøges og derved forlænger levetiden af det enkelte produkt.

Så når du investerer i et produkt fra COFUR Denmark, er du ikke blot med til at forlænge en livslang historie, men du får samtidig et produkt, som er skabt med kærlighed, bæredygtighed og et passioneret hjerte, som banker for vores fælles jordklode.

 

Du kan se hele udvalget fra COFUR her og følge med på vores facebook og instagram profiler for at få sidste nyt på styles, konkurrencer og meget mere.