Florine White SS Top

kr. 299,00

Blød Tee m/ blondekant.

Add to wishlist
Add to wishlist

Beskrivelse

Florine White SS Top fra A-View er en bluse fra A-View. Blusen er designet i en klassisk og tidløs stil. Den er fremstillet af let og behageligt stof, der gør den ideel til sommerbrug.

Toppen er en kortærmet T-shirt med blonde detaljer. Den er løstsiddende og har fine rynkede detaljer i ærmerne og i kanten samt en fint blondekant i halsen. Materialet er en blød rib kvalitet i viskose.

Florine White SS Top kan kombineres med forskellige nederdele, bukser eller shorts for at skabe forskellige outfits, der passer til forskellige anledninger.

– en del af A-View’s kollektion, der fokuserer på at skabe moderne og stilfulde tøjstil til kvinder.

 

  • Vaskes på vrangen på 30* finvask. Ingen tumbling.
  • Kan stryges ved lav varme.
  • Tåler rens.
  • Materiale: 95% Viscose, 5% Elastane

 

Navnet A-VIEW kommer fra ideen og ambitionen om altid at have et opdateret ’view’ over, hvad der trender og rører sig i modebilledet og det er netop disse trends og tendenser, de lader sig inspirere af i deres designs.

A-VIEW laver tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. For dem er alder ikke et issue – og det bør det heller ikke være for dig!

Derfor vægter de også alsidigheden i deres styles højt – du skal have mulighed for nemt at inkorporere styles’ne i din eksisterende garderobe og de skal være nemme at style op og ned efter lejlighed og personlig stil. På den måde er du sikret en style, du har lyst til at bruge igen og igen.

Vi håber, at du bliver glad for dine A-VIEW styles!

 

Du kan se hele udvalget fra A-VIEW  her og følge med på vores facebook og instagram profiler for at få sidste nyt på styles, konkurrencer og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på din første ordre!

Du kunne også være interesseret i...