Diner Dress Quincy

Original price was: kr. 829,00.Current price is: kr. 580,00.

Grafisk printet kjole i viskose.

Add to wishlist
Add to wishlist

Beskrivelse

Diner Dress Quincy fra King Louie er en charmerende og klassisk kjole med et nostalgisk design, der henter inspiration fra retro diner-stil. Kjolen er en fantastisk kombination af vintage-æstetik og moderne detaljer, der giver et tidløst og sofistikeret look.

Kjolens silhuet er typisk A-linje, hvilket betyder, at den er tætsiddende ved overkroppen og bliver gradvist videre ved hofterne og nedad. Denne snit giver en flatterende pasform, der fremhæver taljen og falder smukt omkring kroppen.

Diner Dress Quincy er perfekt til kvinder, der ønsker at omfavne den retro-inspirerede stil, samtidig med at de udstråler selvtillid og tidløs elegance. Med Diner Dress Quincy fra King Louie kan du føle dig som en ægte vintage-diva, der er klar til at indtage enhver begivenhed med stil og grace.

  • Længde: 98 cm (str M) Modellen er 176 cm og iført str S.
  • Vaskes på vrangen på 30* håndvask/finvask. Ingen tumbling.
  • Kan stryges ved laveste varme.
  • Tåler rens.
  • Materiale: 95% viscose (EcoVero), 5% elastane

King Louie er et hollandsk vintage-inspireret mærke, der har designet tøj siden 1981. De er især kendt for deres skønne kjoler i vintage stil, men du finder også et bredt udvalg af bluser, cardigans, jakker, frakker, toppe, jumpsuits, nederdele, bukser og accessories.

Hver sæson designer de nye vintage-inspirerede modeller, farver og print. Med deres feminine og behagelige pasform og unikke prints er King Louie stilen musthave i enhver garderobe.

King Louie er tøj der er designet til enhver lejlighed om det så er arbejde, fritid eller fest.

Du kan se hele udvalget fra King Louie her og følge med på vores facebook og instagram profiler for at få sidste nyt på styles, konkurrencer og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på din første ordre!