Celia Kaki Sæt

Original price was: kr. 499,00.Current price is: kr. 250,00.

Celia Kaki Sæt er en original 2-delt Tunika buksesæt fra Love Sophy.

Add to wishlist
Add to wishlist

Beskrivelse

Celia Kaki Sæt er en original 2-delt Tunika buksesæt fra Love Sophy.

Efterlad folk overraskede over din særlige modesans med dette edgy matchende sæt. Det ekstravagante sæt inkluderer en buks med elastikbånd og en høj tunikatop, der er super behagelig.

Det unikke design af dette tøjsæt vil gøre det til et hit blandt dem omkring dig. Det er også en fremragende gave, fx. til din veninde, kæreste eller hustru. Dette sæt bliver deres yndlingssæt i garderoben.

Farve i kaki.

Størrelse One Size
Vaskes koldt på 30° med lignende farvet tøj
Kølig strygning og hængetørre eller lavt tørretumbler
Materiale: 100% polyester

Moss Copenhagen er forankret i skandinavisk enkelhed.

Moden i Skandinavien er traditionelt enkel, ren i sit udtryk og en smule klassisk. Tøjet fra Moss Copenhagen er ingen undtagelse. Her forenes de rene linjer og enkle farver med en nordisk kølighed.

Deres kollektioner udspringer af en kærlighed til tidløse urbane garderobe basics, der kan bæres i mange år fremover, noget, der ikke kun handler om æstetik, men er tæt forbundet med deres ønske om at tilbyde en mere bæredygtig garderobe – til en overkommelig pris, der gør det muligt for alle at være med i forandringen.

Vellavede basics og go-to pieces har i sagens natur en længere levetid: Jo mere du bærer noget, jo mere bæredygtigt bliver det.

Verden har ikke brug for tøj, der ender på lossepladsen.

Du kan se hele udvalget fra Moss Copenhagen  her og følge med på vores facebook og instagram profiler for at få sidste nyt på styles, konkurrencer og meget mere

Yderligere information

Farve

Størrelse

Onesize