Betty Loose Fit Dress Caliente

kr. 749,00

Løstsiddende, udspilede Betty-kjole.

Add to wishlist
Add to wishlist

Beskrivelse

Betty Loose Fit Dress Caliente med løs pasform har en udspilet silhuet, en rund halsudskæring og korte ærmer. Den er knappet på ryggen med vævet stof i blomsterprint.

Denne løstsiddende, udspilede Betty-kjole kombinerer et superblødt stof med et flatterende og feminint look. Den runde halsudskæring er perfekt til enhver lejlighed, og den afrundede kant giver et strejf af dramatik til dette stykke tøj.

Hyg dig i denne løse, flagrende kjole. Denne kjole er fremstillet af et vævet stof, der ikke strækker sig, og den holder dig varm og komfortabel. Den runde halsudskæring og de korte ærmer gør den nem at lægge lag på lag med. Sæt den sammen med dine yndlingsstøvler for et glamourøst vinterlook, eller stil den med flade sko for en afslappet stemning.

Opdag denne Betty Loose Fit Dress Caliente, og mærk sommerens kølige brise. Denne kjole har en løs pasform og er ideel til varme dage i byen eller til at nyde naturen. Brug den med sandaler og øreringe, og du er klar til at gå.

  • Længde: 113 cm (str M) Modellen er 179 cm og er iført str 36.
  • Vaskes på vrangen på 30* finvask. Ingen tumbling.
  • Kan stryges ved laveste varme.
  • Tåler rens.
  • Materiale: 100% viscose (ecovero)

Bæredygtig: EcoVero Lenzing certificeret

Om Ecovero Viscose:

  • Lavet af træ høstet fra ansvarlige kilder, hvor nye træer plantes i samme hastighed, og arbejdernes rettigheder prioriteres.
  • Produceret i lukket kredsløb, hvor det er muligt at genbruge næsten 100% af kemikalier samt vand.
  • Ecovero er certificeret med EU Ecolabel, som opfylder høje miljøstandarder gennem hele deres livscyklus: fra råvareudvinding til produktion, distribution og bortskaffelse.

King Louie er et hollandsk vintage-inspireret mærke, der har designet tøj siden 1981. De er især kendt for deres skønne kjoler i vintage stil, men du finder også et bredt udvalg af bluser, cardigans, jakker, frakker, toppe, jumpsuits, nederdele, bukser og accessories.

Hver sæson designer de nye vintage-inspirerede modeller, farver og print. Med deres feminine og behagelige pasform og unikke prints er King Louie stilen musthave i enhver garderobe.

King Louie er tøj der er designet til enhver lejlighed om det så er arbejde, fritid eller fest.

Du kan se hele udvalget fra King Louie her og følge med på vores facebook og instagram profiler for at få sidste nyt på styles, konkurrencer og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på din første ordre!